Vlado Georgiev priredio veče za pamćenje na Kraljevom trgu

Autor: zlatibor.org.rs
16. Jul 2021
Vlado Georgiev priredio veče za pamćenje na Kraljevom trgu

„Zlatiborsko kulturno leto“, sadržajno i raznovrsno ove sezone, bilo je 15. jula u znaku koncerta poznatog pevača Vlada Georgieva, održanog na Kraljevom trgu gde se okupilo nekoliko hiljada ljudi koji su  uživali u zvucima njegovih popularnih pesama.


Poznat po kvalitetnoj muzici, energiji koju prenosi na svoju publiku i sjajnoj atmosferi kojom začini svaki nastup, Vlado je i ovde predstavio odlične vokalne sposobnosti, pevajući svoje najveće hitove iz duge i bogate karijere.

Ovo letnje veče za pamćenje na Zlatiboru  Vlado Georgiev je ulepšao poznatim stihovima svojih pesama. Koncert je u 21 čas otvoren numerom „Reci ne ili da“ i  nastavljen u ritmu dobro poznatih hitova: „Sve si mi ti“, „Anđele“, „Jedina“, „Sama bez ljubavi“, „Tropski bar“, „Devojka za dva minuta“, „Zbogom ljubavi“, „Do svitanja“…

Nastup popularnog pevača trajao je puna dva sata, a pozitivna atmosfera širila se Zlatiborom kroz svaku njegovu pesmu, čime je na najbolji način obeležen kulturno-zabavni deo ove zlatiborske letnje turističke sezone.
Publika nije bila ravnodušna, odgovorila je pevanjem i đuskanjem, u prijatnoj večeri.

Sjajna atmosfera na Kraljevom trgu tokom koncerta Vlade Georgieva najavljuje dobar  provod ovde i u narednim danima leta, uz zanimljive muzičke i druge sadržaje. Za sada posebno interesovanje vlada za koncert Marije Šerifović, koja će na Kraljevom trgu nastupiti 31. jula u 21 čas.

Slike preuzete sa www.zlatibor.org.rs.