„Za cvetne oaze Prijepolja, Nove Varoši i Priboja“ rok do 30. juna

Autor: foruminfo.rs
24. Jun 2020
„Za cvetne oaze Prijepolja, Nove Varoši i Priboja“ rok do 30. juna

Dvanaestu godinu za redom Forum žena Prijepolja i televizija Forum, uz pomoć prijatelja akcije, organizuju izbor najlepših cvetnih oaza Prijepolja, Nove Varoši i Priboja, a prijavljivanje traje do 30 juna.

Foto—www.foruminfo.rs


Svi ljubitelji cveća na foto konkurs „Za cvetne oaze Prijepolja, Nove Varoši i Priboja“ mogu se prijaviti do 30. juna u ponoć, tako što će na imejl adresu tvforumprijepolje@gmail.com poslati 5 fotografija svoje bašte ili balkona, sa podacima: ime, prezime, adresa, broj telefona i kratak tekst o svojoj cvetnoj oazi. Fotografije treba da budu u razmeri 16:9, odnosno fotografisane horizontalno, najmanje rezolucije 800 h 600 piksela.


Po završetku roka za prijave na foto konkurs, počeće glasanje na fejsbuk stranici „Za cvetne oaze Prijepolja, Nove Varoši i Priboja“, gde će svi ljubitelji cveća moći neposredno da glasaju za najlepšu baštu ili balkon ovogodišnje akcije. Kao i prethodnih godina, za najlepšu cvetnu oazu glasaće i stručni žiri.

Stoga, aparate ili mobilne telefone u ruke, fotografište svoje cvetne oaze i pošaljite ih na imejl adresu tvforumprijepolje@gmail.com