“Zlatibor Loyalty’’ aplikacija Turističke organizacije Zlatibor donosi popuste

Autor: Turistička organizacija Zlatibor
19. Februar 2023
“Zlatibor Loyalty’’ aplikacija Turističke organizacije Zlatibor donosi popuste

Digitalne komunikacije u savremenom poslovanju na turističkom tržištu dobijaju sve veću ulogu u unapređivanju poslovanja turističkih destinacija. Promocija putem interneta pre svega omogućava globalnu prisutnost, stalnu dostupnost bogatog sadržaja informacija, kao i razvijanje interaktivnog odnosa sa turistima. Iz tih razloga Turistička organizacija Zlatibor plasirala je novu mobilnu aplikaciju pod nazivom ‘’Zlatibor Loyalty’’.

Ona omogućava gostima da prilikom korišćenja turističkih i ugostiteljskih usluga na Zlatiboru ostvare potencijalne
popuste na usluge smeštaja, usluge hrane i pića u restoranima, programe izleta, ulaznice za muzej, atrakcije, događaje i manifestacije.

Gost ima mogućnost da putem aplikacije ostvari popuste i dobije potrebne informacije o celokupnoj ponudi na Zlatiboru i okolini. Svi koji ovde borave imaju mogućnost da skinu aplikaciju ”Zlatibor Loyalty” APP i na
jednostavan način, unošenjem svojih osnovnih podataka aktiviraju karticu i ostvare pravo na popuste. Aplikacija sadrži podatke korisnika i informacije o ostvarenom popustu koji je ostvaren na osnovu aplikacije.

U drugom delu nalazi se popis svih sadržaja i pogodnosti, podeljenih u šest kategorija. Kategorije su podeljene na trgovinu, izlete, muzeje, smeštaj, hranu i putovanja sa detaljnim informacijama o navedenim sadržajima. Na ovaj način turisti se na jednostavan način mogu o svemu informisati i uz to ostvariti popuste.

Aplikacija “Zlatibor Loyalty” omogućava da kroz jedinstvenu i raznovrsnu turističku ponudu Zlatibora, najposećenije planine Srbije, gost doživi nova i nezaboravna iskustva.

Aplikaciju možete preuzeti: Play Store

Aplikaciju možete preuzeti: App Store

Naslovna i fotografija u tekstu—Turistička organizacija Zlatibor