Zlatibor na poslovnoj berzi u Ljubljani

23. Januar 2019
Zlatibor na poslovnoj berzi u Ljubljani

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na “Conventa”, poslovnoj  turističkoj berzi u Ljubljani, koja se održava 23. i 24. januara 2019.  godine. Conventa se održava 11. put za redom i na jednom mestu okuplja  preko 100 kompanija koje organizuju poslovne skupove, “insentive” i tim  bilding putovanja za svoje klijente iz celog sveta.

Prvog dana sajma na štandu Zlatibora održano je preko 20 sastanaka sa  predstavnicima agencija i kompanija iz Evrope i celog sveta koje se bave  organizacijom velikih poslovnih skupova. U potrazi za novim  destinacijama brojne agencije prepoznale su Zlatibor kao veoma  perspektivnu MICE destinaciju, a najveće interesovanje bilo je od strane  agencija iz Poljske i Rusije.

Za Zlatibor su zainteresovane i agencije iz Italije, Francuske, Turske,  kao i agencije iz zemalja regiona kojima je Zlatibor već poznata  destinacija. Na sastancima je prezentovana celokupna ponuda Zlatibora i  veliki kapaciteti za organizaciju poslovnih skupova, kao i to da  destinacija raspolaže velikim smeštajnim kapacitetima visoke kategorije.  Posebno je privlačna činjenica da na Zlatiboru postoji mogućnost  organizovanja velikog broja izleta i raznovrsnih aktivnosti u prirodi.

Turistička organizacija dogovorila je posete Zlatiboru za predstavnike  nekoliko evropskih i svetskih kompanija koje će na planini organizovati  velike poslovne skupove u narednom periodu.