Zlatibor spreman za prvomajske praznike

27. April 2018
Zlatibor spreman za prvomajske praznike

Iz Turističke organizacije Zlatibor najavljuju bogat program za 1. maj na Zlatiboru, jednom od vodećih turističkih centara Srbije koji ove godine proslavlja 125. godina turizma. Višečasovni program raznovrsnih animacija za najmlađe i starije počinje u 15 sati.

Zabavni program Zorana Kesića, autora i voditelja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem, počinje u 19 časova. Sat kasnije na Kraljevom trgu nastupiće grupa Inspektor Blaža i kljunovi.

Turistički radnici na Zlatiboru spremno dočekuju prvomajske praznike i nadaju se velikom broju gostiju iz Srbije i zemalja u okruženju, tako da će prema najavama i rezervacijama, smeštajni kapaciteti biti popunjeni preko 85%.

Biće puna i izletišta u okolini Zlatibora, na kojima posetioci tradicionalno organizuju prvomajki uranak. Gosti Zlatibora moći će da računaju na mnoštvo zabavnih, kulturnih, muzičkih i sportsko-rekreativnih sadržaja.

Svoje kapacitete prilagodili su i mikrolokaliteti poput Dino parka i Avantura parka, a TO „Zlatibor“ se i ovoga puta potrudila da za goste pripremi odgovarajući propratni program na Kraljevom trgu.

Jedan od sadržaja koji su ponuđeni zlatiborskim turistima je auto-kamp na Tić Polju. Za Prvi maj se očekuje veći broj individualnih poseta, a od polovine maja kamp će ugostiti organizovane grupe, koje su najavljene još u toku prethodne godine. Iz Turistička organizacije „Zlatibor“ očekuju da će predstojeća kamping sezona biti veoma uspešna i po svim najavama bolja od prethodnih.

Prvomajski program na Zlatiboru organizuju Opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, Sportski centar Čajetina i JP Gold gondola.