Zona bezbednosti u REFLEKTOR-u

05. Maj 2019
Zona bezbednosti u REFLEKTOR-u

Grupna izložba Jelene Ilić, Dragane Dragutinović i Ane P. Mitrović pod nazivom ZONA BEZBEDNOSTI,  biće otvorena u sredu, 8. maja u 18. Časova u Galeriji REFLEKTOR. Istog dana u istom prostoru od 20 časova počinje projekcija dokumentarnog filma Bergman – godina života  okviru Festivala Sloboda zona.

Ana Piljić Mitrović, diplomirala je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 2001.u klasi profesora Gordana Nikolića, kod koga je i magistrirala 2008. godine. Član ULUS-a od 2003. U status samostalnog umetnika od 2006. U Dosadašnjoj karijeri imala je 14 samostalnih izložbi i učestovala na više grupnih u zemlji i inostranstvu. Živi i radi u Beogradu.

Dragana Dragutinović je diplomirala na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 2004. u klasi profesora Jovana Sivačkog. Doktorirala je na istom fakultetu 2016. Pod mentorstvom profesora Milete Prodanovića. Do sada je ostvarila 13 samostalnih i izlagala na većem broju kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Jelena Ilić je takođe diplomirala slikarstvo na FLU u Beogradu, 2003. u klasi profesora Jovana Sivačkog, kod koga je i magistrirala 2008.. Član ULUS-a je od 2004. godine. Izlagala 15 puta samostalno i učestovala na više grupnih izložbi, u zemlji i inostranstvu. Živi i radi u Zemunu.