150 slobodnih radnih mesta u petak u Užicu

28. Mart 2018
150 slobodnih radnih mesta u petak u Užicu

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Užice u petak, 30.marta 2018. godine, od 11  do 13 časova, u Gradskom kulturnom centru u Užicu, organizuje Sajam zapošljavanja.

Na sajmu će učestvovati 30 poslodavaca iz Užica i okoline koji će ponuditi preko150 slobodnih radnih mesta – za radnike metalurške, mašinske i elektro struke, diplomirane hemijske, mašinske i elektro inženjera i inenjera tehnologije tekstila i prehrambene tehnologije, inženjera arhitekture, CNC strugara, glodača i brusača i druge radnike metalske struke, ekonomske, trgovinske i komercijalne struke, vozača B, C i E kategorije u zemlji i u međunarodnom transportu.

Priliku da dođu do posla imaće i radnici prehrambene struke – pekari, kuvari, poslastičari, radnici na preradi voća i povrća, konobari i šankeri, radnici građevinske struke (od diplomiranog inženjera građevine, preko zidara, tesara, armirača, bravara i montera),agenti prodaje životnih i neživotnih osiguranja i bankarskih usluga, socijalni radnici, medicinske sestre-vaspitači i diplomirani vaspitači.

 

Inače, sajmovi zapošljavanja su jedna od najboljih mera podsticaja za nezaposlena lica jer omogućavaju direktan kontakt nezaposlenih lica i poslodavaca. Uravo na sajmovi nezaposleni imaju priliku da se predstave poslodavcima, iznesu svoje profesionalne karakteristike, informišu se o uslovima zaposlenja i predaju svoje radne biografije za veći broj slobodnih radnih mesta. Poslodavci, sa druge strane, imaju mogućnost da upoznaju potencijalne kandidate i prikupe veći broj radnih biografija.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposleni će dobiti i pomoć u pisanju radne biografije.

Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Užice poziva nezaposlena lica kao i lica koja traže promenu zaposlenja da uzmu učešće na ovom sajmu.