Afirmacija mladih izvođača akustične muzike u Novom Sadu

10. Avgust 2019
Afirmacija mladih izvođača akustične muzike u Novom Sadu

Internacionalni TAKT Festival 2019 pod nazivom “Nađi svoju boju” upućuje poziv svim mladim izvođačima i autorima akustične muzike da se prijave za učešće na ovom takmičarskom festivalu, dok će u nedelju 11. avgusta biti održan i prvi promotivni događaj TAKT Festivala u Novom Sadu, gde će se javnosti predstaviti jedan od prethodnih finalista “Gandy & The Sin Experience”, u kafeu Beeraj, s početkom u 20 časova.

Osmi po redu Tradicionalno akustično kompozitorsko takmičenje – TAKT Festival biće održan od 20-22 septembra 2019. godine u Novom Sadu, u specifičnom prostoru SoulPeddler, gde će pored koncertnog i takmičarskog dela, koji je besplatan za sve posetioce, biti organizovan i bogat umetnički program s partnerima iz Slovačke, Poljske, Mađarske, uz performanse Francuskog cirkusa, zatim radionice organizacije Femixeta iz Beograda, organizatorki “Rok kampa za devojčice”, prezentacije projekata TeatarNova i MuzikaNova Asocijacije Kulturanova, projekcije filmova u saradnji sa Dok’n’Ritam festivalom, kao i predavanja iz oblasti produkcije i muzičke industrije.
TAKT festival koji organizuje Asocijacija Kulturanova iz Novog Sada sa ciljem podrške mladim izvođačima i grupama kroz promociju autorske, akustične muzike, poziva sve zainteresovane autore muzičkih dela bez obzira na geografsko poreklo ili muzički žanr da se prijave na http://www.kulturanova.org/taktfest/
Dođite  i pronađite svoju boju na ovogodišnjem TAKT FESTIVALU od 20-22. septembra 2019. godine u Novom Sadu!