Petak nova šansa za posao

iconAktuelno

March 13, 2019

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Užice u petak,15.marta 2019.godine organizuje Sajam zapošljavanja koji traje u vremenu od 12 do 14 časova u Gradskom kulturnom centru u Užicu.Ponudu slobodnih poslova predstaviće 30 poslodavca koji su iskazali potrebu za oko 250 radnika različitih profila i kvalifikacija.

Na ovom sajmu šansu za radno angažovanje mogu da očekuju lica sa kvalifikacijama mašinske i metalske struke-operaterao mašinske obrade i prerade metala, tehničari mehatronike, industrijski mehaničari, metalurški tehničari, bravari, zavarivači, metalostrugari, ali i rukovaoci metalurških postrojenja i drugih mašina, poslužioci mašina, alatničari. Tražiće se i poslovi elektro struke-električar, elektromonter, elektrotehničar, programer, zatim automehaničar, magacioner, operater na pakovanju, vozač drumskog vozila, vozač taksija i vozač međunarodnog transporta, rukovaoc unutrašnjeg transporta, viljuškarista, konobar, šanker, poslastičar, kuvar i pomoćni kuvar, pekar, pomoćni i glavni mesar.

Iz domena građevine potražnja je za tesarima, armiračima, zidarima, tehničarima hortikulture, grafičkim radnicima, pomoćnim radnicima, radnicima u preradi voća i povrća, prodavcima, komercijalistima, poslovnim sekretarima, diplomiranim inženjerima mašinstva, elektrotehnike, građevine, arhitekture, inženjerima prehrambene tehnologije i poljoprivrede, diplomiranim ekonomistima, kao i saradnicima prodaje na terenu i agenatima osiguranja.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju, ali i da saznaju sve detalje o ponuđenim radnim mestima.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja.

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Užice podsećaju nezaposlena lica da na sajam zapošljavanja ponesu više primeraka svoje radne biografije.