Gradonačelnica tokom novogodišnje noći obišla dežurne službe

Autor: uzice.rs
01. Januar 2021
Gradonačelnica tokom novogodišnje noći obišla dežurne službe

Prilikom posete dežurnim službama gradonačelnica Užica, Jelena Raković Radivojević se uverila da je novogodišnja noć u gradu protekla mirno i da je sve pod kontrolom. Svim dežurnim ekipama tokom novogodišnjih praznika gradonačelnica je požele da tako i ostane.

Najviše posla bilo je u hitnoj pomoći, čak i dva transporta za Beograd. U bolnici Užice evidentno je puno posla, bilo je manjih povreda i alkoholisanih osoba. Vatrogasna služba i Policijska uprava nisu imale intervencija na terenu. Godina za nama bila je teška zbog čega želimo da je što pre zaboravimo. Od nove 2021. godine očekujemo puno , pre svega zdravlja i uspešnih investicija u gradu, istakla je gradončelnica.

„Sugrađani su ispoštovali ono što smo pričali unazad mesecima zbog čega sam zadovoljna, jer je to pre svega u njihovom interesu. U ovom trenutku najvažnije je da primenom svih propisanih mera budemo odgovorni pojedinci u situaciji u kojoj se nalazimo. To nam je jedini način da se štitimo, dok se ne budemo svi vakcinisali. Nadam se da će nam 2021. godina biti mnogo bolja što se tiče javnog zdravlja, razvoja grada Užica i verujem da ćemo se izboriti sa korona virusom u ovoj godini“- rekla je gradonačelnica poželevši svim sugrađanima srećnu 2021. godinu, dobro zdravlje i poslovni uspeh, kako profesionalno tako i porodično.