Turnir u dominama i prezentacija za roditelje

iconIN ili Valid

December 6, 2020

Većina udruženja osoba sa invaliditetom iz Užica zbog epidemioloških razloga prebacila se na rad od kuće, tako da ove godine nije bilo tradicionalnog prijema u Gradskoj kući za predstavnike udruženja, niti je bilo organizovanih aktivnosti udruženja.

Dva udruženja su u skladu sa trenutnom situacijom, a uz poštovanje propisanih epidemioloških mera, obeležila 3. decembar, Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.

Međuopštinska organizacija slepih i slabovidih Užice je u prostorijama udruženja uz poštovanje svih propisanih mera obeležila Međunarodni dan osoba sa invaliditetom tradicionalnim turnirom u dominama, a pobedniku je uručena nagrada.

 

Udruženje invalida cerebralne i dečije paralize Užice je, u prisustvu nekoliko roditelja članova Udruženja, pri tom poštujući sve propisane mere bezbednosti i zaštite, održalo prezentaciju povodom uspostavljanja inovativne socijalne usluge “Inkluzivni savetodavno-edukativni i socio-terapijski centar za podršku deci sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama u gradu Užicu”.