Besplatan ulaz na Park fest

iconKultura

July 27, 2018

Deveti Park fest trajaće samo jedan dan, a zahvaljujući budžetskim i sredstvima Prvog partizana kao generalnog pokrovitelja omogućen je besplatan ulaz za sve posetioce. Program u subotu, 28. jula počinje od 19 sati i trajaće do 4 sata ujutru, za šta su obezbeđene sve dozvole, tvrdi Bogdan Ristanović u ime organizatora Omladine Užica.

PArk fest
U programu će nastupiti Lexington bend, grupa mladih muzičara iz Užica Ispitni rok i di džejevi iz Srbije i regiona., istakla je Marija Trmčić- Bogojević, dodajući da je grad ove godine kroz projekte za mlade izdvojio 470 000 dinara za organizaciju.

Užičanin Nikola Nikolić, najavio je da će upravo na Park fest-u predstaviti tri nove pesme, dodajući da će se tokom ove manifestacije prikupljati i dobrovoljni prilozi za lečenje naše sugrađanke, Valentine Marković, koja zbog cerebralne paralize ide na rehabilitaciju u Slovačku od 8. do 19. oktobra.

Iskustvo organizatora iz prethodnih godina, pokazuje da je dnevno Park fest posećivalo od tri do pet hiljada posetilaca.

Volonteri Omladine Užice i drugih partnerskih organiyacija očistiće prostor Velikog parka neposredno nakon završetka ove tradicionalne manifestacije.