Lidl renovirao deo užičkog Centra za majku i dete

29. Avgust 2019
Lidl renovirao deo užičkog Centra za majku i dete

Lidl Srbija renovirao je deo Centra za majku i dete Doma zdravlja Užice i donirao neophodnu potrošnu robu,kako bi građanima Užica i okoline omogućio kvalitetniju uslugu u ovoj ustanovi. Ove i slične akcije koje Lidlpreduzima deo su lokalnih akcija kojima kompanija želi da pozitivno utiče na okruženje u kome posluje.

„Kao društveno odgovorna kompanija, imamo i odgovornost, ali i čast, da doprinosimo boljitku života pojedinacai zajednice. Iz tog razloga, dajemo svoj doprinos u stvaranju boljih uslova, kako za pacijente, tako i za zaposlene u Centru za majku i dete u Užicu, koji je od velike važnosti za građane čitave Zapadne Srbije. Mame i deca zauzimaju posebno mesto u našem društvu i ponosni smo na to što smo im omogućili kvalitetniji boravak u ovoj ustanovi”, izjavila je Ivana Vukić iż korporativnih komunikacija Lidla Srbija.

Ovom prilikom, v.d.direktora Doma zdravlja dr Danijela Marinković zahvalilase kompaniji Lidl Srbija na uručenoj donacijikoja je, prema njenim rečima, od izuzetnog značaja za pedijatrijsku službu.

Prisutnima se obratio i generalni direktor Zdravstvenog centra Užiceprim. dr Miloš Božovićiskazavši zadovoljstvo što je kompanija Lidl prepoznala značaj ove ustanove. „Još jednom želim da izrazim veliku zahvalnostkompaniji Lidlšto je baš našem Domu zdravlja opredelila ova sredstva i što smo na ovaj način popravili uslove za naše najmlađe pacijente, za decu u školskom dispanzeru. Stojimo na raspolaganju i drugim kompanijama za ovakve tipove donacija i pozivamo ih da slede primer Lidla”,istakao je Božović.

Grad Užice našao se među prvim gradovima u kojima je Lidl otvorio svoje prodavnice, kada je u oktobru 2018. godine započeo svoje poslovanje u Srbiji.