Neodoljiva i uvrnuta priča o opsesiji koja se opasno otrgla kontroli.

13. Septembar 2018
Neodoljiva i uvrnuta priča o opsesiji koja se opasno otrgla kontroli.

Ljubitelji trilera uživaće u ovoj knjizi godine, briljantnoj i zastrašujućoj. Junakinjina neverovatna sposobnost da od sveta uspešno krije svoju bolesnu i mračnu stranu pravo je osveženje na žanrovskoj sceni.

Ispričana iz ugla glavne junakinje Džulijet, ova priča će vas iznenaditi intrigantnim uvidom u proračunati, prepredeni, beskrupulozni um jednog sociopate. Još nikad niste pročitali ovako uvrnutu ljubavnu priču. Ovde je ljubav smrtonosna opsesija.

Upoznajte Džulijet. Inteligentna je, odlučna, lojalna – i zaljubljena. „Savršena devojka“ je neodoljiva i uvrnuta priča o opsesiji koja se opasno otrgla kontroli.

Autorka romana, Karen Hamilton, provela je detinjstvo u Angoli, Zimbabveu, Belgiji i Italiji, i godinama je radila kao stjuardesa. Karen trenutno živi u Hempširu, gde sa suprugom podiže svoju malu porodicu, a želju za putovanjima zadovoljava istražujući svet kroz svoje pisanje. „Savršena devojka“ je njen prvi roman.

Knjigu „Savršena devojka“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Vežite pojaseve, čeka vas vrlo turbulentan let.