Novogodišnja čestitka gradonačelnice Užica

Autor: uzice.rs
31. Decembar 2022
Novogodišnja čestitka gradonačelnice Užica

“Poštovani sugrađani, neka godina pred nama bude ispunjena srećom, zdravljem i blagostanjem. Godina na izmaku je posebna za nas jer smo i pored brojnih izazova uspeli da realizujemo planirano i krenemo u realizaciju, za Užičane, veoma važnih i velikih projekata.

U Novu godinu ulazimo sa željom i namerom da nastavimo i završimo započeto, ali i sa novim idejama i planovima, još većom energijom i entuzijazmom da Užice razvijamo u svetlu generacija koje dolaze uz očuvanje kulturnih, istorijskih i tradicionalnih vrednosti koje su nam kroz vekove ostavljali naši znameniti sugrađani.

Posle teških godina kovida i borbe za očuvanje zdravlja i života na pragu 2023. svi se molimo i nadamo miru, strepeći za sudbinu naših sunarodnika na Kosovu i Metohiji i svega što smo teškim i napornim radom postigli u prethodnom periodu. Ipak, nadamo se da ova teška situacija biti prevaziđena i da ćemo naredne godine sve snage usmeriti na dalji razvoj Užica i cele naše Srbije.

 

 

Dragi sugrađani, još jednom želim vam da u miru, dobrom zdravlju, ličnoj i porodičnoj sreći dočekate novogodišnje i božićne praznike i da imate uspeha na svim životnim poljima”.

Gradonačelnica Užica

dr Jelena Raković Radivojević

Fotografija u tekstu preuzeta sa www.uzice.rs