“Plivač” u nedelju u GKC-u

10. Jun 2016
“Plivač” u nedelju u GKC-u

Promocija knjige “Plivač” autora Andrije Terzića na kojoj će gost biti novinar Vanja Bulić zakazana za nedelju, 12. jun u 20 časova u Gradskom kulturnom centru u Užicu koji je i izdavač knjige. 

Književni prvenac Andrije Terzića, „Preko puta – istina“, premijerno je predstavljen u Gradskom kulturnom centru u Užicu 22. 10. 2014. godine pred četiri stotine ljudi.

Štampan je u preko deset hiljada primeraka, promovisan u više od četrdeset gradova širom Srbije, regiona, u Nemačkoj, Norveškoj, Švedskoj, kao i u Kini.

Na Sedmom međunarodnom književnom festivalu „Dani prijatelja knjige“ u Rijeci i na Prvoj konferenciji kulturne mreže Jugoistočne Evrope u Zagrebu, romanu stižu prva književna priznanja. Na skupu malih izdavača u Srbiji „Preko puta – istina“ je proglašena za najtiražniju knjigu 2014. godine. Interesantno je da je debitantski roman “Preko puta – istina” za kratko vreme ustalasao književnu javnost i prešao granice Srbije.

Novi roman “Plivač” najavljuje kao štivo koje pomera granice i pretenduje na svetske bestseler liste. 

Od 13. juna, roman “Plivač” moći će da se kupi u svim objektima “Moj kiosk”, širom Srbije. U Užicu ćete ga pronaći i u svim objektima Sreten Gudurić i Ceger. Roman će od tog dana moći i da se naruči na kućnu adresu preko sajta http://andrijaterzic.com/novi-roman-plivac/