Prekid pruge kod Kosjerića do daljnjeg

18. Mart 2016
Prekid pruge kod Kosjerića do daljnjeg

Železnički saobraćaj na delu barske pruge između Ražane i Kosjerića do daljnjeg je u prekidu zbog odrona na pruzi. Vozovi između Beograda i Bara zato saobraćaju alternativnim prevoznim sredstvima preko Kraljeva i Lapova. Od petka, 18. marta, do uspostavljanja redovnog saobraćaja na barskoj pruzi ,organizacija saobraćaja vozova za prevoz putnika odvijaće se tako što će  dnevni međunarodni vozovi na relaciji Beograd(9.10 sati)-Bar i Bar(9.00 sati)-Beograd saoabraćati na celom prevoznom putu, dok će na relaciji Ražana-Kosjerić-Ražana putnici biti prevezeni autobuskim prevozom.

Međunarodni noćni vozovi na relaciji Beograd-Bar i Bar-Beograd od petka uveće, (18. mart), neće saobraćati.

Daljinski vozovi iz Beograda u 12.45 sati za Užice, i iz Užica u 17.57 sati za Beograd, saobraćaće do i od Ražane, a izostajaće na relaciji Ražana-Užice-Ražana, i za ove vozove neće biti organizovan autobuski prevoz.

Lokalni putnički vozovi iz Beograda u 02.50 sati i u 14.54 sati za Prijepolje teretnu kao i u 10.30 sati za Vrbnicu saobraćaće do Ražane i od Kosjerića do Prijepolja teretne i Vrbnice, dok će na relaciji Ražana –Kosjerić biti organizovan autobuski prevoz.

Putnički vozovi iz Prijepolja Teretne u 3.30 sati i 11.15 sati, kao i iz Vrbnice u 6.55 sati za Beograd saobraćaće do Kosjerića i od Ražane do Beograda, dok će na relaciji Kosjerić – Ražana za putnike biti organizovan autobuski prevoz.

Lokalni putnički voz iz Užica u 2.35 sati za Beograd i iz Beograda u 19.05 sati za Užice od petka, 18. marta, neće saobraćati.