Pretvorite ideje u akciju

12. Maj 2018
Pretvorite ideje u akciju

Evropska Unija kroz ERASMUS+ program omogućava mladim ljudima iz Crne Gore i Srbije da kroz eMEETS projekat dođu do znanja i iskustava koja će im pomoći i pripremiti ih da započnu samostalan posao u sektoru turizma. U skladu sa planiranim aktivnostima projekta, za 40 mladih iz obe države biće organizovana 3 ciklusa obuka sa renomiranim i uspešnim ekspertima koji imaju iskustva u radu sa mladima iz EU i pripremali su ih za slične poduhvate.

Pored obuka, odabrani kandidati će tokom aktivnosti razmene mladih imati mogućnost da se upoznaju i razmene iskustva sa svojim vršnjacima iz Nemačke (Švarcvald) i Španije (Malaga) i steknu praktična znanja u vezi sa  vođenjem biznisa u turizmu. Na  web sajtu projekta biće dostupni  korisni  materijali koji će vam pružiti niz informacija i dodatno vas naoružati znanjem neophodnim za uzbudljivo i uspešno putovanje kroz preduzetništvo.

Ukoliko imate do 30 godina, solidno znanje engleskog jezika i pokrenuli ste ili planirate da pokrenete preduzetničku inicijativu u sektoru turizma, pozivamo vas da se prijavite za učešće u projektnim aktivnostima. Prijavni formular i motivaciono pismo na engleskom jeziku pošaljite na emeets@rrazlatibor.rs najkasnije do 20. maja 2018. godine! Za više informacija o projektu i javnom pozivu pogledajte web sajt projekta www.emeets-erasmus.net.

Za sve prijavljene biće organizovano testiranje iz engleskog jezika i opšte kulture, a zatim i intervjui sa najbolje rangiranim kandidatima. Evaluaciona komisija  će na osnovu rezultata testiranja i intervjua odabrati 20 kandidata iz Zlatiborskog okruga koji će učestvovati u svim projektnim aktivnostima. Više detalja o projektu i planiranim aktivnostima saznajte tokom info dana koji će se održati 15.maja 2018. godine u Visokoj poslovno-tehničkoj školi u Užicu, amfiteatar broj 302, sa početkom u 12 časova!

Potrebne formulare možete preuzeti OVDE.