Raspisan tradicionalni konkurs JKP “Vodovod” i RCU za učenike osnovnih škola

Autor: uzice.rs
23. Februar 2022
Raspisan tradicionalni konkurs JKP “Vodovod” i RCU za učenike osnovnih škola

Povodom 22. marta, Svetskog dana voda, Javno komunalno preduzeće “Vodovod” Užice u saradnji sa Regionalnim centrom za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice, raspisuje literarni i likovni konkurs za učenike osnovnih škola ,,SNAGA VODE “ za 2022. godinu.


Radove je potrebno slati pod punim imenom i prezimenom na adresu Regionalnog centra za profesinalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice, Ulica Nemanjina 52, 31000 Užice. Svaki učesnik može da pošalje najviše jedan rad.

Krajnji rok za slanje radova je 15. mart 2022. godine. Odluka o rezultatima konkursa će biti objavljena 18. marta 2022. godine na sajtu JKP “Vodovod” Užice i Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice. Nagrađeni učenici će biti obavešteni preko svojih predmetnih nastavnika, a nagrađeni radovi će biti objavljeni na sajtu JKP “Vodovod” i RCU.
Dodela nagrada je planirana za 22. mart 2022. godine na dan kada se obeležava Svetski dan voda, u prostorijama JKP Vodovod Užice u skladu sa propisanim epidemiološkim merama koje budu na snazi.

Za oba konkursa dodeljuju se nagrade za prva tri mesta.

Učesnici konkursa treba da, zajedno sa poslatim radovima, zabeleže svoje ime kao i ime škole i predmetnog nastavnika kao i broj telefona predmetnog nastavnika ili mejl adresu. Do sada objavljeni radovi neće biti uzeti u obzir.

Sve dodatne informacije u vezi sa konkursom zainteresovani nastavnici i učenici mogu se obratiti organizatorima konkursa ili na telefon: 064/84 59 515.

Fotografije preuzete sa www.uzice.rs.