Roditelji, slušamo vas!

Autor: doktok.rs
23. Maj 2023
Roditelji, slušamo vas!

U saradnji sa kompanijom A1 Srbija, pokrenuli smo kampanju ‘’Roditelji, slušamo vas!’’ u okviru koje će roditelji kojima je potrebna psihološka podrška, imati priliku da razgovaraju online sa psihoterapeutima, psihoanalitičarima i psiholozima – potpuno besplatno.

Roditeljstvo je jedno od najlepših iskustava u životu, ali može biti i izazovno i stresno. U moru svakodnevnih obaveza, strepnji i briga, ponekad je i roditeljima potrebna podrška i iskren razgovor. Naročito ako se suočavaju sa stresnim situacijama u kojima ne znaju kako da reaguju, kako da razgovaraju sa svojom decom, i kako da i sami ostanu dobro.

Kampanja ‘’Roditelji, slušamo vas!’’ ima za cilj da ukaže na važnost mentalnog zdravlja roditelja. Svoje brige, strahove, nedoumice i misli, roditelji mogu podeliti sa stručnjacima koji će ih saslušati i umiriti putem online razgovora. Na DokTok platformi, roditelji mogu zakazati video konsultaciju i dobiti besplatnu psihološku podršku.

Kako sami stručnjaci kažu, postoje situacije u kojima je korisno potražiti podršku stručnjaka: kada se suočavate sa jakim emocionalnim stresom, imate poteškoće u odnosu s detetom, kada se javljaju brige ili nedoumice vezane za roditeljstvo, suočavanje sa gubitkom ili promenama, ali i kada se osećate izolovano ili bez podrške. Gubitak voljene osobe, razvod ili bilo koja druga velika životna promena može imati značajan uticaj na roditelje i dovesti do toga da se osećaju nemoćno ili usamljeno. Stručna podrška može pomoći u procesu tugovanja, prilagođavanju i prevazilaženju ovih izazova.

Ukoliko se nalazite u nekoj od ovih situacija, ili kao roditelj osećate potrebu za podrškom, zakažite video konsultaciju i razgovarajte sa psiholozima sa bogatim iskustvom u porodičnoj terapiji. Oni su tu da vam pruže odgovarajuću podršku i pomognu vam u prevazilaženju izazova koje roditeljstvo donosi.

Važno je da znate da niste sami!

Mame i tate, konsultujte se potpuno besplatno na DokToku. Aplikaciju možete preuzeti putem #GooglePlay i #AppStore ili jednostavno posetiti web platformu na adresi www.doktok.rs.

Zakažite svoj termin već danas, slušamo vas!

Fotografije u tekstu—doktok.rs