U toku literarni konkurs povodom festivala Deca među narcisima

Autor: zlatiborpress.rs
21. Februar 2021
U toku literarni konkurs povodom festivala Deca među narcisima

29. dečji festival Deca među narcisima u organizaciji Sportskog centra Čajetina održan u Čajetini i na Zlatiboru od 20. do 22. maja 2021. godine.

Sportski centar Čajetina je raspisao povodom festivala međunarodni literarni konkurs za učenike osnovnih škola od prvog do osmog razreda na čak devet tema (Da imam vremeplov, Zlatne ruke, Moj heroj, Kako se postaje dobar, Recept za sreću, Letovanje na Marsu, Reka (šuma) mi je ispričala, Život je lep, Ono što ti nisam rekao/rekla pesmom).

Radove će pregledati nagrađivani dečji pisac, karikaturista, ilustrator, autor pet knjiga za decu, dobitnik nagrade Neven i Plavi čuperak Goran Novakov iz Novog Knjaževca.

Radove u poeziji ili prozi deca mogu poslati poštom ili elektronskom poštom do 23. aprila. Za najbolje slede nagrade poput vikenda na Zlatiboru ili Vrnjačkoj banji ili ulaznica u Dino i Avantura park na Zlatiboru.

Podsećamo, festival Deca među narcisima promoviše najbolja ostvarenja u raznim oblastima stvaralaštva i u prirodnom ambijentu okuplja i zbližava decu iz raznih krajeva zemlje.