Ivan Bosiljčić nakon više od 10 godina održaće koncert u Užicu

17. Maj 2022
Ivan Bosiljčić nakon više od 10 godina održaće koncert u Užicu

Ivan Bosiljčić, nakon više od 10 godina izvešće svoj  novi muzički program ,, Naše veče “ u svom rodnom gradu 29.maja u Narodnom pozorištu. Ulaznice su u prodaji na blagajni Narodnog pozorišta po ceni od 1000 dinara.

Foto—Bojan Petrović

Ivan Bosiljčić duže od decenije,pored bogate televizijske,filmske  i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.Ove umetničke večeri donose uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima.  Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama,tako i na teatarskim scenama Beograda,Novog Sada, Skoplja,Podgorice, kao i u bezmalo  svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika na turnejama u Austriji,Švajcarskoj,Norveškoj,Švedskoj,Kanadi i na Islandu.

,, Pre skoro dve godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju, osetio sam da mi duboko fali moja publika. Sa nestrpljenjem ću na našem sledećem susretu govoriti poeziju koju više nego ikada osećam, i Jesenjina i Simonova, Okudžavu,Bodlera,Rakića, Dedića uz muziku koja parira snazi književnih velikana. Koncert u Užicu za mene ima posebnu emotivnu vrednost, 10 godina nisam pevao u svom gradu I sa nestrpljenjem očekujem ovaj nastup!  “, kaže Ivan čije ćemo uloge u ruskim I domaćim televizijskim serijalima uskoro videti i na našim tv ekranima .

Ulaznice su u prodaji na blagajni Narodnog pozorišta po ceni od 1000 dinara.

Foto—Bojan Petrović i Narodno pozorište Užice (plakat)