Za devet putnih pravaca u Kremnima šest miliona dinara

Autor: uzice.rs
11. Jul 2021
Za devet putnih pravaca u Kremnima šest miliona dinara

U Mesnoj zajednici Kremna je asfaltiran putni pravac u Tomićima u dužini od  300 metara, a vrednost radova koje je izvelo JKP “Niskogradnja” je oko milion dinara. Po rečima meštana ovaj putni pravac ali i svi ostali koji će biti urađeni od velikog je značaja jer će nam omogućiti da lakše dolazimo do svojih kuća i imanja, rekao je Milomir Tomić.

Po završetku radova u Tomićima mehanizacija se seli u Jankoviće, a po rečima Nikole Maksimovića direktora JP “Užice razvoj” u narednih sedam do deset dana biće završeni svi radovi u ovoj mesnoj zajednici.

“U dogovoru sa Mesnom zajednicom i sa građanima ove godine radimo asfaltiranje devet putnih pravaca u dužini od oko 2 kilometra, za šta će Grad izdvojiti oko šest miliona dinara. Sve radove izvodi JKP “Niskogradnja” što nam je omogućilo da u pojedinim delovima mesne zajednice produžimo putne pravce, za razliku od prethodnih godina kada kod drugog izvođača nismo mogli da odgovorimo na sve zahteve. U Kremnima smo pored putne infrastrukture radili na vodovodnoj mreži i rešili problem fekalne kanalizacije. Urađena je rekonstrukcija objekta mesne zajednice, a očekuje se i renoviranje ambulante.”

Da se u Kremnima ove godine radi mnogo više potvrđuje i Miroljub Popović predsednik Saveta MZ Kremna.

“Gotovo svi zahtevi koji su upućeni od strane građana premna Gradskoj upravi su i realizovani, u prošloj godini uradili smo gorući problem, a to je vodovod i svi su svedoci da je time rešen višedecinijski problem.”

Vladimir Sinđelić član Gradskog veća za mesne zajednice najavljuje da se radovi nastavljaju i u ostalim mesnim zajednicama, ističući da se pored aktuelnih radova u Kremnima radi i u Lunovom Selu i Kačeru, ali i u MZ Bela Zemlja. Završeni su radovi u Ravnima i Trnavi, a od sledeće sedmice radovi će početi u Drežniku.”

Fotografije preuzete sa www.uzice.rs.