Bojleri i frižideri za ginekologiju

Autor: B.Kuzmanović
29. Maj 2019
Bojleri i frižideri za ginekologiju

Privrednici iz Arilja i Požege obezbeđenjem donacije za odeljenje ginekologije još jednom su pokazali svoju humanost.  Posle donacija u pelenama, benkicama i pokrivačima za bebe koje proizvode u pogonima u Arilju poslednjom donacijom obezbedili su bojlere i frižidere.

Preduzetnica iz Arilja Mila Lečić u ime ostalih privrednika izrazila je zahvalnost svim donatorima  koji pomažu  učestvuju u konkretnim akcijama navodeći da – ovim donacijama  uspećemo da našim ženama obezbedimo bolji tretman.U akciju prikupljanja pelena i tekstilnih proizvoda uključila su se i deca iz vrtića. Akcija se širi i nadam se da ćemo i na ovaj način pomoći dolazak na svet naše dece-istakla je Lečić.

Vladimir Polić, vlasnik pekare u Arilju donirao je dva frižidera od kojih će jedan naći mesto na odseku steriliteta i fertiliteta kako bi se u njemu čuvali lekova na nižim temperaturama, a drugi je namenjen odeljenju neonatologije.

Mladenko Mihailović, predstavnik preduzeća Termorad iz Požege koje se bavi 25 godina proizvodnjom bojlera izrazio je očekivanje da će donacija ovog preduzeća podići kvalitet boravka na odeljenju ginekologije i porodilišta.

Očekuje da će u budućnosti biti još sličnih akcija verujući da će njihov primer slediti i druga preduzeća.

Mihailović je podsetio da ovo nije prva donacija preduzećaTermorad jer su i do sada više puta učestvovali u različitim humanitarnim akcijama.

Zahvaljujući se na značajnoj donaciji načelnik odeljenja ginekologije dr Milena Aćimović rekla je da će bojleri biti na odeljenju gde leže porođene žene i da će im to olakšati i ulepšati prve dane roditeljstva.