Dupla doza romantike

10. Januar 2018
Dupla doza romantike

Zabavna i urnebesno smešna knjiga „Tiho veče s Merilin Monro“ Lusi Holidej krasiće police ljubitelja zlatnog doba Holivuda i holivudskih glumaca. Ovo je drugi u trilogiji romana koji prate život i ljubavne dogodovštine Libi Lomaks, nove Beti Blumvud (Kupoholičarka) ili Bridžet Džouns, devojke koja traži svoje mesto u svetu. Na putu ka uspehu pomažu joj veoma posebne prijateljice: Odri Hepbern, Merilin Monro, Grejs Keli.

Koja devojka ne bi volela da upozna Odri Hepbern ili Merilin Monro i dobije savet o ljubavi, životu, garderobi…? Ovo je priča o susretu glavne junakinje sa Merilin Monro.

Libi Lomaks, neuspela glumica, nesrećna u ljubavi, povlači se u svet klasičnih filmova, gde besmrtni život zvezda velikog ekrana nudi mnogo više romantike nego Libina svakodnevica.

Prethodne nedelje su bile pravi tornado za Libi Lomaks. Ne samo da izlazi sa najzgodnijim muškarcem na planeti već je izgleda dobila privlačnu poslovnu ponudu koja će izbrisati njen status propale glumice. Ne može da veruje kako joj se život odjednom preokrenuo.

Ovaj optimizam će brzo nestati kad bude shvatila da Dilon O’Hara nije pravi čovek za stabilnu vezu. Ali kada se još jedna nezvana gošća u liku Merilin Monro pojavi na njenoj staroj sofi, Libi bi se rado menjala s nekim samo da se vrati u stvarnost. Srećom pa je tu njen najbolji drug Oli da je čvrsto drži na zemlji.

Libi sumnja da je Merilin prava osoba za savete o vezama, ali možda je bolje da je posluša pre nego što bude kasno…

Lusi Holidej je autorka trilogije o Libi Lomaks. Prvo ozbiljno delo Lusi Holidej, katren pod naslovom „Poštar je vrlo dobar“, dovršila je nedugo pre sveg petog rođendana. Iskustvo joj je pružilo takvo zadovoljstvo da je od tog trenutka želela da postane pisac. Fanovi Sofi Kinsele mogu dodati novu autorku ženske proze svojoj listi omiljenih i nezaobilaznih.

Knjigu „Tiho veče s Merilin Monro“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.