Fudbalom za poboljšanje nataliteta

14. April 2017
Fudbalom za poboljšanje nataliteta

Užice će sutra (15. aprila) biti domaćin fudbalskim asovima iz Srbije koji će od 18 časova igrati humanitarnu utakmicu sa ciljem da se prikupi novac za najmoderniji ultrazvučni aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju, koji će uskoro biti otvoren u Opštoj bolnici u Užicu. Vrednost aparata je 15 000 evra.

Treneri su Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić, dok će sa kapitenskim trakama na teren stadiona u Užicu istrčati Ljubinko Drulović i Zoran Njeguš. Na terenu će se pojaviti i Milan Jovanović, Darko Belojević, Milivoje Vitakić, Damir Kahriman, Miodrag Pantelić,Radiša Ilić,  Filip Kasalica, Slobodan Krčmarević, Damir Čakar i drugi.

Organizatori meča su Jovan Simić i EXIT fondacija, uz pomoć grada Užica, udruženja “Roditelj” i Zorana Milovanovića, humanitarnog aktiviste u akciji “Bitka za bebe” .

Inače, utakmica u Užicu je nastavak akcije “Asovi za decu” nakon što je na stadionu Partizana prikupljeno preko 120.000 evra za izgradnju kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu.

Ulaznice za utakmicu koštaju 100 dinara za južnu tribinu stadiona FK Sloboda, a 200 za zapad i istok.

Organizatori naglašavaju da svi koji ne mogu da prisustvuju utakmici akciju mogu pomoći slanjem poruke sa bilo kojim karakterom ili tekstom na broj 3331. Cena poruke sa PDV-om je 100 dinara.