Gradonačelnica u ponoć obišla dežurne službe u gradu

Autor: uzice.rs
02. Januar 2022
Gradonačelnica u ponoć obišla dežurne službe u gradu

U Novu godinu većina Užičana ušla je u društvu dragih osoba, članova porodice i prijatelja. Ipak određen broj njih 2022. godinu dočekao je na svojim radnim mestima. Njih je malo posle ponoći obišla gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević sa saradnicima.

Uz najlepše želje i prigodne poklone gradonačelnica je posetila zaposlene u Prijemno- urgentnoj službi OB Užice, Hitnoj službi užičkog Doma zdravlja, Vatrogasnoj jedinici i Policijskoj upravi Užice. Bila je ovo prilika da im se još jednom zahvali za sve što čine, ne samo u novogodišnjoj noći, već svakog dana u godini za zdravlje i bezbednost svojih sugrađana.

“Evo nas u Novoj 2022. godini i iskreno se nadam da će na svima ona biti mnogo bolja i uspešnija nego prethodna. Mnogo izazova očekuje nas i u ovoj godini ali se nadamo da ćemo zajedno uspeti da savladamo sve prepreke. Upravo smo obišli prijemno urgentnu službu OB Užice, tamo smo zatekli dežurne ekipe, od kojih smo saznali da je posla bilo i da je nažalost registrovana i jedna teža povreda koja je transportovana za Beograd a ostalo su bile manje povrede. Još jednom smo se uverili koliko su zdravstveni radnici predani svom poslu i obavljaju ga nasmejani i vedri bez obzira što smo još uvek u pandemiji. Mogu slobodno reći da su oni heroji našeg vremena i da njim dugujemo zahvalnost za sve što su uradili u prethodne dve godine.”

Gradonačelnica je obišla i dežurnu ekipu u Hitnoj službi Doma zdravlja, gde po njihovim rečima nije bilo mnogo posla.

Posla na sreću nije bilo ni u Vatrogasnoj jedinici Užice, kao  u Policijskoj upravi.

“Drago mi je da smo u Novu godinu ušli mirno i nadam se da će tako i ostati. Bila je ovo prilika i da čujemo šta je još potrebno uraditi, kako bi bezbednost naših sugrađana bila podignuta na još viši nivo i sigurna sam da ćemo zajedno u tome i uspeti”, zaključila je gradonačelnica.