“Hladno pivo” otvara Hills up

12. Jul 2016
“Hladno pivo” otvara Hills up

Treći po redu, „Hills ap“ festival koji se održava na Tić polju na Zlatiboru, počinje u četvrtak, 14. jul u 17 časova dvevnom žurkom pod nazivom zagrevanje za „Hills ap“. Od 21 sat je planirano humanitarno veče na kojoj će, pored pratećih bendova, nastupiti i GENERACIJA 5 . Prihod od prodatih ulaznica namenjen je humanitarnoj organizaciji „Podrži život“, na čijem čelu je Sergej Trifunović.

Konkursi koji su prethodili glavnim dešavanjima, završeni su pa su dodeljene nagrade za najbolju fotografiju, odabrani su demo bendovi koji će nastupati kao predgrupe najboljim muzičkim bendovima, a osmišljena su i neka nova dešavanja.

Zbog velikog broja prodatih kompleta karata, organizatori su primorani da limitiraju broj ulaznica na samom ulazu na Festival. Cena dnevne karte je 700 dinara, a komplet karata se može kupiti za 2000 dinara.

Meni je jako drago da smo uspeli da sa Opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibor obezbedimo svim našim sugrađanima cenu karte od 500 dinara za sva tri dana koja se može kupiti u Kafe baru „Oaza“ u Čajetini, istakla je Sofija Pavlović Luković predsednica OU „Serdar“.

Svako veče program počinje od 20 časova nastupima demo bendovi koji su izabrani konkursom. Ove godine dosta bendova javilo se i iz zemalja u okruženju, tako da je organizator proširio broj onih koji će nastupati.

Što se tiče glavnih muzičkih grupa, petak je rezervisan za Del arno bend, Gobline, Hladno pivo , subota za Električni orgazam, Darka Rundeka, Ritam nereda, nedelja za Divlje jagode, Beogradski sindikat i grupa koju organizatori čuvaju kao iznenađenje. Svako veče će i na drugoj bini , pod nazivom „Haos u šumi“, nastupati mladi di džejevi zabavljajući ljubitelje ove vrste muzike, a preko dana održavaće se prateće zabavne i atraktivne igre kao što su: planinarska orijentacija, basket 3 na 3 („Kraljevi planine“), avantura park i takmičenje u pejnt-bolu. O svemu se detaljno možete obavestiti na stranici „Hils ap“.http://hillsup.org/hillsup-festival/

Organizatori „Hills ap-a“ su Omladinska udruženja „Serdar“ i „E zona“ uz pomoć TO Zlatibor , a pod pokroviteljstvom SO Čajetina.