Izmene saobraćaja

23. Maj 2016
Izmene saobraćaja

Zbog sanacije kvara na kanalizacionoj mreži danas i sutra ulica Nikole Pašića od raskrsnice sa ulicom Dimitrija Tucovića do raskrsnice sa ulicom Vojvode Demira biće zatvorena za motorni saobraćaj. Trasa autobuskih linija iz ulice Nikole Pašića su preusmerena na ulice Dimitrija Tucovića, Obilićevu i Vojvode Demira, obaveštavaju iz Direkcije za izgradnju. Iz ovog javnog preduzeća, stiže i obaveštenje da će od sutra od 17 sati do srede, 25. maja u 21 čas zbog odigravanja međunarodne fudbalske utakmice Srbija – Kipar za saobraćaj biti zatvorena Omladinska ulica od raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića do kraja i ulica Ljubiše Vesnića.

 

Takođe, od sutra 24. maja do četvrtka, 26. izvodiće se radovi na izradi priključka kišne kanalizacije u ulici Norveških interniraca – glavni ulaz u kasarnu. Saobraćaj će se u ulici Norveških interniraca odvijati jednom saobraćajnom trakom, otežano i uz povremene zastoje.

Iz Direkcije za izgradnju, učesnike u saobraćaju mole da budu strpljivi i da koriste alternativne pravce – Hilandarsku i ulicu Veselina Marinkovića, podsećajući ih da poštuju saobraćajnu signalizaciju i učestvuju u saobraćaju uz povećanu opreznost.