”Kapetan Džon Piplfoks” i Amira Medunjanin u GKC-u za kraj godine

25. Decembar 2022
”Kapetan Džon Piplfoks” i Amira Medunjanin u GKC-u za kraj godine

U Gradskom kulturnom centru početkom naredne nedelje na repertoaru su dva događaja. U ponedeljak, 26.decembar od 19 časova Udruženje dramskih umetnika Užice i Gradski kulturni centar,  povodom predstojećih praznika za najmlađe sugrađane realizuju novogodišnju predstavu sa Deda Mrazom ”Kapetan Džon Piplfoks”. Cena ulaznice je 300 dinara.

Već narednog dana svetski priznata izvođačica sevdalinki i tradicionala sa naših prostora, Amira Medunjanin, koja od 26. do 30. decembra održava pet koncerata u Srbiji, u organizaciji promoterske kuće Long Play će nastupiti u Gradskom kulturnom centru u utorak, 27.12 od 21 ćas.

Još uvek je u sećanju trostruki spektakl koji je cenjena interpretatorka jedinstvenog šarma priuštila ljubiteljima pre godinu dana u beogradskoj MTS dvorani. Duh zajedništva će se, bez sumnje, osetiti ponovo i na predstojećim koncertima, od Kraljeva, do Niša, jer, kako Amira kaže:
“Ljudi koji dođu na moje nastupe, bez obzira na godište, jednako cene i poštuju
tradicionalnu muziku. To mi je najbitnije. Kada delite muziku s istomišljenicima, to vas dodatno inspiriše da date i više nego što mislite da možete”.

Sve ulaznice za koncert u Užicu su rasprodate i ne mogu se naći više u slobodnoj prodaji.