Konkurs za startap preduzetnike

11. Mart 2023
Konkurs za startap preduzetnike

Inovacioni biznis centar Zlatibor raspisao je javni poziv za konkurs putem koga nezaposlena lica mogu dobiti bespovratna sredstva u iznosu od 300.000,00 do 600.000, 00 dinara. Bespovratna sredstva namenjena su za započinjanje sopstvenog biznisa, i omogućavaju početnicima na tržištu da na lakši način realizuju svoje ideje u praksi.

Konkurs za razvoj preduzetništva, u kome su precizno navedeni uslovi za dobijanje bespovratnih sredstava predviđa i rangiranje projekata, a projekti iza kojih stoje žene i lica mlađe od 30 godina dobijaju dodatne poene.

Uz uslov da su nezaposlena lica, potencijalni preduzetnici u ovaj program moraju ući sa minimalnim učešćem od 20% od vrednosti projekta. Bespovratna sredstva na koja mogu da računaju moraju se planirati u projektu i iskoristiti isključivo za nabavku osnovnih sredstava ili za operativne troškove u iznosu od 20% od ukupnog iznosa podsticaja.

Svi koji žele da se na ovakav način oprobaju u tržišnoj utakmici mogu da računaju na savetodavnu i organizaciono-tehničku pomoć Inovacionog biznis centra Zlatibor.

Konkurs će biti otvoren do utroška sredstava.

Vaš biznis plan možete testirati i popuniti pomoću formulara dostupnom na našem sajtu. Formular možete pronaći na linku.

Prijavu na konkurs kao i tekst konkursa možete preuzeti na linkovima Konkurs 2023. i PRIJAVA START AP 2023. .

Potpisanu prijavu sa pratećom dokumentacijom doneti lično u Inovacioni biznis centar Zlatibor.

Fotografije—Inovacioni biznis centar Zlatibor