Zbog korone otkazana kulturna dešavanja u Užicu i na Zlatiboru

12. Mart 2020
Zbog korone otkazana kulturna dešavanja u Užicu i na Zlatiboru

Iz Narodnog pozorišta Užice obaveštavaju da se zbog novonastale situacije sa korona virusom ODLAŽE SE JAVNO IZVODJENJE PREDSTAVA na sceni Narodnog pozorišta Užice i Kulturnog centra na Zlatiboru, do prestanka razloga za uvodjenje ovih mera.

Zbog sprečavanja pojave i širenja koronavirusa i Narodna biblioteka Užice  otkazuje sve programe koji su bili predviđeni da se održe do kraja marta 2020. godine, kao i sve organizovane grupne posete sugrađana, predškolskih ustanova i škola. Rad se korisnicima će se obavljati neometano, a iz Biblioteke pozivaju sve korisnike da se pridržavaju uputstava nadležnih zdravstvenih institucija. O daljim aktivnostima Narodna biblioteka Užice će blagovremeno obavestiti sugrađane, navode iz ove kulturne institucije.

Zbog mera bezbednosti građana, a prema uputstvima državnih i gradskih organa, kao i velikog interesovanje publike da pogleda film “Hotel Beograd”, a sve u cilju odgovornog ponašanja i prevencije, distrubuterska kuća Art Vista odlučila je da odloži distribuciju filma dok se za to ne stvore uslovi.