Laletove muzičke večeri i koncert Saše Matića za kraj Kulturnog leta

Autor: uzice.rs
04. Septembar 2023
Laletove muzičke večeri i koncert Saše Matića za kraj Kulturnog leta

U organizaciji Gradskog kulturnog centra, uz podršku grada Užica, tokom proteklih nekoliko meseci organizovani su brojni programi i sadržaji namenjeni svim generacijama Užičana. Pored izložbi, promocija, tradicionalnih festivala i koncerata, program je ove godine obogaćen sadržajima za decu i mlade. Završnicu Kulturnog leta obeležiće “Laletove muzičke večeri” i koncert Saše Matića na Trgu partizana.

Kako je istakao Filip Baralić direktor Gradskog kulturnog centra Užice u okviru Kulturnog leta za mlade za 6. i 7. septembra od  časova biće priređen program za decu i mlade pod nazivom “Laletove muzičke večeri”.

“U sredu 6. septembra od 19 časova na Trgu partizana nastupiće učenici i profesori Muzičke škole “Vojislav Lale Stefanović”, dok će u četvrtak takođe od 19 časova nastupiti Baletski studio “Marija Maga Magazinović”, Teatar 031 sa dečijom predstavom “Mesto o kom sanjam ja” i hor pripremnog i prvog razreda naše Muzičke škole. Ono što smo pripremili za petak za sve Užičane, je veliki koncert Saše Matića sa početkom u 20. 30 časova i očekujemo da će taj koncert zaista biti izuzetno posećen”.

Uz poziv sugrađanima da isprate sve koncerte, Baralić dodaje da će i u narednom periodu Gradski kulturni centar osluškivati želje sugrađana i na osnovu njih planirati programe za narednu godinu.

Fotografije preuzete sa ww.uzice.rs