Na Torniku otvorena letnja sezona

16. Jun 2020
Na Torniku otvorena letnja sezona

Letnji zabavni sadržaji na planinskom centru Tornik otvoreni su u ponedeljak 15. juna u prisustvu direktora JP Skijališta Srbije – Dejana Ćike i direktora ski-centra Tornik- Branka Blagojevića i direktora TO Zlatibor – Vladimir Živanović, koji je najavio početak letnje sezone na Zlatiboru za 1. jul.


Tradicionalno, prvog dana otvaranja korišćenje svih sadržaja je bilo besplatno, i uprkos kišovitom vremenu posećenost ovog planinskog centra bila je velika, a tokom letnje sezone sadržaji će raditi svakog dana od 11 do 17, 30 časova.

Pored panoramske šestosedne žičare i boba na šinama, svim posetiocima Tornika na raspolaganju će biti avantura park, zip line, tjubing staza za letnje sankanje. Na Torniku je ljubiteljima planine dostupan multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, teren za mini golf, kao i veštačku stenu za penjanje, a planinski centar ima teretanu
na otvorenom kao i dečije igralište.

Posebna pogodnost za posetioce biće električni bicikl, e.bike, koji će biti dostupan za iznajmljivanje. Posebne staze za mountin bike i mountin cart i ovog leta očekuju ljubitelje adrenalina u planinskom centru.