Noć knjige i u Užicu

14. Decembar 2016
Noć knjige i u Užicu

Petnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 16. decembra 2016. godine od 17 do 24 časa.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Noć knjige biće i u Laguninom klubu čitalaca u Užicu, a Užička biblioteka u petak, 16. decembra odobrava 50% popusta na godišnju članarinu.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Spisak izdavača čije knjige će biti na popustu do 20 odsto: Agape knjiga, Agora, Algoritam, Arhipelag, Book, Booka, Clio, Čarobna knjiga, Data Status, Dereta, Dexy Co, Draslar partner, Evro Book, Fabrika slova, Finesa, Geopoetika, Global Press, Globosino, Heliks, Sezam Book, Kontrast, Kreativni centar, Leo Commerce, Lom, Mascom, Miba Books, Novosti, Nova Knjiga Plus, Odiseja, Orfelin, Paideia, Paladin, Pčelica, Psihopolis, Publik Praktikum, Samizdat, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč, Urban Reads, Valera, Verba, Via print, Vukotić media, Vulkan.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

I ovog puta Noći knjige priključile su se brojne biblioteke u gradovima Srbije, njih 45 koje će odobravati popuste na godišnju članarinu i organizovati specijalne programe. 

Za one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs gde će važiti svi popusti.

Ukoliko na www.delfi.rs kupite knjige u vrednosti većoj od 2.000 dinara, ostvarujete pravo na besplatnu dostavu – ova akcija važi za porudžbine iz Srbije.

Za svaku onlajn kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Top-listu Laguninog kluba čitalaca pogledajte ovde.Top-listu knjižara Delfi pogledajte ovde