Novogodišnja priredba i paketići za korisnike usluga

Autor: uzice.rs
24. Decembar 2021
Novogodišnja priredba i paketići za korisnike usluga

U prostorijama Gradskog centra za usluge socijalne zaštite priređena je novogodišnja priredba, nakon koje su korisnicima usluga dnevni boravak i lični pratilac dodeljeni novogodišnji paketići. Član Gradskog veća za socijalnu politiku Slobodan Grbić istakao je ovom prilikom da  će grad nastaviti da pruža masksimalnu podršku kako bi se postojeće usluge podigle na što viši nivo, ali uvodile i nove.

 

 

“Drago mi je da smo prepoznali neke potrebe, osnažujemo ustanovu i to ćemo raditi i u narednom periodu. Cilj nam je da postojeće usluge širimo i da budu dostupne što većem broju građana. Ovo je i prilika da izrazim zahvalnost svim preduzećima, ustanovama, udruženjima i pojedinicima koji su u prethodnom periodu podržavali rad ustanove. Takođe, nadam se da će ta saradnja biti nastavljena, a sve u cilju što boljeg pružanja usluga socijalne zaštite”.

 

Uz podsećanje da je ustanova osnovana pre dve i po godine, Dragica Milosavljević direktorka Gradskog centra za usluge socijalne zaštite čestitala je korisnicima i njihovim porodicama predstojeće praznike uz zahvalnost svima koji su doprineli da ovaj centar dobro funkcioniše i da se razvija.

“Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje koji nam pružaju podršku i pomažu sa željom da nastavimo sa ovim radom i da budemo uspešni u pružanju usluga”.

 

Korisnici su prisustvovali novogodišnjoj priredbi, a za njih 65 paketiće je obezbedio “Merkator S”.

Fotografije preuzete sa www.uzice.rs.