Od danas zimski autobuski red vožnje

01. Decembar 2020
Od danas zimski autobuski red vožnje

Iz JP “Užice razvoj” obaveštavaju građane, korisnike javnog gradskog i prigradskog prevoza da će od utorka 1.decembra 2020. godine, biti aktivan zimski red vožnje na linijama koje su u sistemu javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji Grada Užica. Izmene se odnose na liniju 14 na relaciji Užice AS – Jelova Gora, na kojoj će svi polasci koji su saobraćali do Prevedenih voda saobraćati do Jelove Gore.

Zimski red vožnje podrazumeva izmenu i na linijama 15 od Užice AS preko Turice, Sinjevca, Stapara i Ponikava, na kojoj će vozila saobraćati izmenjenom trasom, državnim putem preko Dubokog Potoka, Volujca, Jasika do naselja Ponikve i Stapari. Polasci Užice AS: radnim danima biće u 7 i 11 časova i 15 minuta, a polasci sa stanice Stapari škola: radnim danima u 8 i 11,55 časova.

Tokom zimskog režima autobuskog saobraćaja, izmene reda vožnje su još i na liniji 19 koja funkcioniše na relaciji Ribar – Drežnik – Ravni, na kojoj će svi polasci koji su saobraćali do Ravanjskog polja saobraćati do naselja Ravni.