Otvorena kamperska sezona na Zlatiboru

03. April 2019
Otvorena kamperska sezona na Zlatiboru

Kamp turističke organizacije Zlatibor  počeo je sa radom  u ponedeljak  1.aprila, a u kamp već stižu prvenstveno individualni gosti. Prva  organizovana grupa je najavljena za 14. maj , kada će na kamp pristići  gosti iz Holandije koji su u  prethodnom periodu bili i  najbrojniji  gosti . Takođe, ove godine se očekuje dolazak gostiju  iz Nemačke,  Češke, Poljske, Slovenije,Velike Britanije.Prema dosadašnjem  interesovanju u TO Zlatibor veruju da će predstojeća kamping sezona biti  uspešna i po svemu sudeći i bolja od prethodne.

Kamp se nalazi u blizini hotela Zelenkada, nedaleko od centra Zlatibora  i magistralnog puta Beograd-Bar i zadovoljava uslove za kategoriju sa  tri zvezdice i jedan je od najuređenijih kampova u Srbiji. U sklopu  kampa nalazi se recepcija, kuhinja i letnjikovac sa roštiljem, kao i  zajednička prostorija sa svom potrebnom opremom. Svaka kamp jedinica ima  priključke za električnu energiju i vodu,.

U ponudi je i 10 soba (svaka soba poseduje svoje kupatilo, tv,wifi).  Kamp poseduje i sadržaje za decu (klackalice, ljuljaške…). Posetioci  kampa na raspolaganju imaju sve blagodeti Zlatibora, od aktivnog odmora  i zlatiborskih specijaliteta do brojnih mogućnosti za dnevne izlete u  okolini (Ski centar Tornik, Drvengrad na Mećavniku, etno selo Sirogojno,  Stopića pećina, vodopad u Gostilju…).