Park fest-vikend dobrih svirki

26. Jul 2016
Park fest-vikend dobrih svirki

 

Sedmi Park fest biće održan od petka, 29. do nedelje, 31. jula u Užicu. Osim posetilaca iz regiona, očekuje se publika iz cele Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, ali i gosti iz Rusije. U slučaju kiše neće biti otkazivanja koncerata.

Prve festivalske večeri u petak 29. jula na main stage nastupiće Vulom, Hurlem, Lude žene, Riblja čorba, Mortal kombat, THCF La Familija, S.O.B i Irvasi, dok će na fire stage nastupiti DJ Wersow, DJ QB, Pete Hurts, Cavin Viviano, Steve Drop, Lena Glish, naveo je Srđan Nedeljković u ime organizatora Omladina Užica. On dodaje da je subota veče rezervisana za nastupe Elebak, Gospođo Bate, Ničim izazvan, Who See, Ortodox Celts, Artan Lili, Stereo banana, Degeneza i Empathy soul project na main stage, a na fire stage će se predstaviti Loud DJS, Luka YNWA, Steve Drop, DJ Kizami, Geo Da Silva i DJ I.V./S.O.B.

Nedeljković je podsetio da su prethodnih godina na Park fest-u nastupala velika imena EC YU scene među kojima Riblja čorba, Crvena jabuka, YU grupa, S.A.R.S., Kerber, Yio Valentino i drugi.

Petar Blagojević, gradski većnik za kulturu siguran je da se Park fest svrstao rame uz rame sa Jugoslovenskim pozorišnim festivalom, Bijenalom Suva igla, Kustendorfom i da je stekao status tradicionalne manifestacije na koju grad može da bude ponosan. Ako Novi Sad ima Exit, Beograd Beer fest, Užice treba da bude prepoznatljivo po Park festu koji gradi sopstveni identitet, garantujući dobar zvuk i zabavu za ljubitelje roka u autentičnom prostoru Velikog parka, naglašava Blagojević, dodajući da je grad ove godine za Park fest izdvojio 430 000 dinara.


Organizatori očekuju veliki broj posetilaca iz regiona, drugih delova Srbije, Republike Srpske i Crne Gore. Ulaznice po ceni od 600 dinara za oba dana u pretprodaji se mogu kupiti u svim Win Win maloprodajnim objektima kao i na štandu na Trgu i u Gradskoj kafani,  
dok će se od 27. prodavati pojedinačne karte po ceni od 500 dinara.