Poziv preduzetnicama i ženama koje žele da pokrenu sopstveni biznis za učešće u radionicama

Autor: uzice.rs
22. Novembar 2022
Poziv preduzetnicama i ženama koje žele da pokrenu sopstveni biznis za učešće u radionicama

Grad Užice poziva žene preduzetnice i žene koje žele da pokrenu sopstveni biznis da se prijave za učešće u radionicama koje će se održati u periodu od 24. novembra do 8.decembra 2022.godine u prostorijama Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice, Nemanjina 52.

Cilj organizovanja radionica je da se razmene informacije o značaju udruživanja, dostupnim fondovima za unapređenje biznisa, lokalnim politikama za razvoj preduzetništva, zajedničkom nastupu na tržištu.

Radionice se realizuju u okviru projekta “Lokalni mehanizmi za žensko preduzetništvo”, koji je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Woman) u okviru projekta “Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti, faza II”, koji finansira Evropska unija.

Pozivamo zainteresovane da se prijave putem e-mail ravnopravnoue@uzice.rs najkasnije do petka 25. novembra 2022.godine. Molimo Vas da prilikom prijave navedete osnovne kontakt podatke (mejl adresu i telefon) putem kojih Vas možemo kontaktirati.

Za sve dodatne informacije i dalju komunikaciju možete se obratiti na telefon 590-150.