Praznični servis

30. Decembar 2019
Praznični servis

Prema Zakonu o državnim praznicima prvi, drugi i sedmi januar su neradni dani.

 

Dežurna apoteka u Užicu je apoteka Zdravlje. Tokom predstojećih praznika apoteka Centar će 1. i 2. januara raditi u vremenu od 8 do 21 čas. Na Badnji dan, 06. januara ista apoteka radiće od 8 do 20 časova, dok će na Božić apoteka Centar biti otvorena  od 8 do 21 čas.

U sredu, 1. januara 2020. godine, na području Zlatiborskog okruga neće dežurati nijedna pošta, dok će drugog dana Nove godine u vremenu od 8 do 15 časova raditi pošta na Zlatiboru i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U ponedeljak, 6. januara 2020. godine, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno, do 17 časova, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U utorak, 7. januara 2020. godine nijedna pošta na području čitavog okruga neće raditi.

Na parkiralištima sa SMS sistemom naplate, kao i na parkingu na mestu srušene pošte, parkiranje će biti besplatno 1. i 2. januara.

Naplata u Javnoj garaži vršiće se neprekidno za sve dane praznika.

Javno komunalno preduzeće „Bioktoš“ obaveštava građane da će za vreme predstojećih praznika biti otvoren dežurni telefon Radne jedinice “Gradska groblja” – 064/ 820 32 07.

Bioskop Art ne radi 31. decembra, 1. januara i 7. januara.

Od 2. do 8. januara od 18 časova na repertoaru su Prerušeni špijuni, od 19 časova Patrolne šape, a od 20 časova se prikazuje film Sluga, u 21 čas Mačke, a u 22 časa film Kletva.

U okviru manifestacije Božićni trg rok grupa Kerber održaće koncert u četvrtak 2. januara 2020. godine sa početkom u 21 čas na Gradskom trgu u Užicu, dok će naredno veče u petak, 3. januara nastupiti proslavljeni pop pevač, kantautor i muzičar Željko Joksimović takođe od 21 čas.

Na repertoaru Kulturnog centra Zlatibor 3. januara od 17 časova je dečja predstava Dugonja, Trbonja i Vidonja u režiji Nemanje Rankovića koju izvode glumci Narodnog pozorišta iz Užoca. Narednog dana takođe u KC Zlatibor sa početkom u 20 časova publika će imati priliku da pogleda Svedobro.