Prvi put u GKC-u

09. Jun 2017
Prvi put u GKC-u

Slobodan Trkulja srpski je muzičar, instrumentalista, kompozitor I pevač u subotu, 10. juna od 20 sati održaće prvi koncert u Gradskom kulturnom centru u Užicu. Ukoliko vremenski uslovi dozvole ovaj pevač grlenog i vizantijskog stila pokloniće se publici na renoviranoj bini u bašti GKC-a.

 

Trkulja sa svojim sastavom „Balkanopolis“ izvodi muziku inspirisanu tradicijom Srbije i Balkana na nov i moderan način. Njihov zvuk na Zapadu tretiraju kao novi pravac u muzici zvani „Moderna tradicija Balkana“. Za poslednjih deset godina, pod uticajem zvuka „Balkanopolisa“, nastali su mnogi muzički sastavi koji idu njihovim stopama.

Trkulja je sarađivao sa brojnim džez sastavima i filharmonijskim orkestrima.

Gradski kulturni centar apeluje na sve posetioce koji nameravaju da prisustvuju koncertu Slobodana Trkulje, da na vreme dođu i zauzmu svoje mesto. Ulaz će biti otvoren sat vremena pre početka koncerta, od 19h, kako bi se izbegle gužve na samom prilazu.

Karte za koncert mogu se još danas nabaviti u pretprodaji po ceni od 300 dinara, dok će  na dan koncerta karte biti 500 dinara. Početak koncerta zakazan je za 20h.