Suvenir za gondolu

27. Januar 2018
Suvenir za gondolu

Do 31. januara je otvoren konkurs za izbor idejnog rešenja suvenira JP  Gold gondola Zlatibor sa motivom Gold gondole Zlatibor. Nakon toga stručni tim koji će činiti umetnički, turistički i PR stručnjaci JP Gold gondola Zlatibor i Turističke organizacije Zlatibor odabraće 10 najboljih predloga.

Spisak najkreativnijih rešenja biće objavljen na sajtu JP Gold gondola Zlatibor, www.goldgondola.rs i na društvenim mrežama FB, Tviter i Instagram. 

Kabine

Foto–goldgondola. rs

Glasanje za najbolji od 10 suvenira koji je izabrao stručni tim biće sprovedeno preko društvene mreže FB i trajaće od trenutka objavljivanja do početka rada Gold gondole Zlatibor polovinom tekuće 2018. godine.

Pobednici konkursa biće proglašeni na osnovu glasova na društvenoj mreži FB.

Konkursna prijava treba da sadrži podatke o autoru (ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon) i realni nacrt idejnog rešenja (može biti i ručno urađena skica).

Konkursne prijave šalju se na e-mail adresu: office@goldgondola.rs ili poštom na adresu JP Gold gondola Zlatibor, Ulica  Aleksandra Karađorđevića 34, 31310 Čajetina, sa naznakom „Za konkurs“.

Iz JP Gold gondola kažu da aje 200 eura prva nagrada, dok drugoplasiranom  na konkursu sleduje vikend za dvoje na Zlatiboru, a treće nagrađeni će dobiti do 10 bespaltnih karti za vožnju gondolom.

Iz ovog preduzeća ističu da je potpisivanje ugovora uslov za pobednike  nagradnog konkursa kojim će jasno biti definisano da AUTOR ovim Ugovorom JP Gold gondola Zlatibor ustupa sva imovinska autorska prava, u vezi sa korišćenjem predmetnog idejnog rešenja suvenira za nesmetano korišćenje na svim teritorijama i tržištima, bez vremenskog ograničenja, dok AUTOR zadržava sva moralna autorska prava u vezi sa nastalim delom. Konkursni materijal se ne vraća. Autor idejnog rešenja suvenira može konkuristati sa više predloga, ali se za svaki predlog podnosi posebna prijava.

Podsećamo, Gold gondola Zlatibor kada se kompletno izgradi biće najduža panoramska gondola na svetu od 8 950 metara. Predviđeni kapacitet je 600 putnika, dok je maksimalni broj u jednom satu do 1 000 poetilaca.