Tradicionalni prijem za privrednike u Gradskoj kući

Autor: uzice.rs
31. Decembar 2021
Tradicionalni prijem za privrednike u Gradskoj kući

Tradicionalno, u Svečanoj sali Gradske kuće priređen je prijem za užičke privrednike. Sa željom da u Novoj godini pre svega epidemiološka situacija bude bolja gradonačelnica Užica dr Jelena raković Radivojević pozdravila je užičke privrednike i čestitala im predstojeće praznike. 

Posebno je istakla želju i volju gradskog rukovodstva da u skladu sa mogućnostima podrži dalji razvoj svih privrednih subjekata koji posluju na teritoriji grada Užica.

“Naš susret je i prilika da vas pozovem da u godini koja dolazi iskoristimo raspoložive resurse i ličnim i zajedničkim angažovanjem doprinesemo boljitku naše zajednice. Znam da to nije lak posao, kao što znam i to da najjači nikada ne beže od najvećih izazova. Verujem da među nama ima puno sposobnih i spremnih da se bore za bolju i izvesniju budućnost.

Obaveza gradskog rukovodstva je da pruži podršku svima koji ozbiljnim i predanim radom najbolje zastupaju i brane interese Užičana”.

Okupljenim privrednicima obratio se i Slobodan Kuzmanović, član Gradskog veća za privredu podsetivši da grad čini maksimalne napore kako bi izašao u susret privrednicima i pružio podršku u rešavanju problema sa kojima se suočavaju. Kuzmanović je pozvao privrednike da i tokom 2022. godine učestvuju u radu Saveta za privredu i svojim prelozima, sugestijama i idejama pomognu da se u gradu napravi što bolji ambijent za poslovanje i upošljavanje što većeg broja radnika.