“Veštačka inteligencija u E-commerce biznisu” na Zlatiboru

02. Decembar 2023
“Veštačka inteligencija u E-commerce biznisu” na Zlatiboru

Inovacioni Biznis Centar najavljuje predavanje na temu “Veštačka inteligencija u E-commerce biznisu”, koje će se održati 8. decembra u 18 sati u konferencijskoj sali IBC. Ovo predavanje predstavlja izuzetnu priliku za sve zainteresovane da se upoznaju sa najnovijim trendovima i primenama veštačke inteligencije u svetu elektronske trgovine.

Predavač, Luka Antić, COO u Military Shop-u, regionalnom lideru u svojoj branši, podeliće svoje bogato iskustvo i znanje o primeni veštačke inteligencije u e-commerce sektoru. Gospodin Antić je poznat po znanjima o  digitalnom marketingu, socijalnim medijima, veštačkoj inteligenciji, kao i umetnosti sklapanja prodaje.

U današnjem digitalnom dobu, veštačka inteligencija igra ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti e-commerce industrije. Od personalizacije korisničkog iskustva do optimizacije lanca snabdevanja, AI tehnologije nude brojne mogućnosti za unapređenje poslovanja. Predavanje će se fokusirati na praktičnu primenu AI u e-commerce, uključujući analizu podataka, personalizaciju ponuda I  predviđanje trendova.

Inovacioni Biznis Centar poziva sve zainteresovane stručnjake, preduzetnike, studente i entuzijaste da prisustvuju ovom predavanju i steknu dragocena znanja i uvide o veštačkoj inteligenciji u e-commerce biznisu.

Broj mesta je ograničen, stoga se zainteresovani mogu prijaviti putem linka https://forms.gle/tYRin9L2yyabgv7f7

 

Ne propustite priliku da se upoznate sa budućnošću e-commerce-a biznisa!