Vlasnik najlepšeg dvorišta na teritoriji grada Užica Dragan Radivojević iz Sevojna 

Autor: uzice.rs
11. Avgust 2023
Vlasnik najlepšeg dvorišta na teritoriji grada Užica Dragan Radivojević iz Sevojna 

Dragan Radivojević iz Sevojna, vlasnik je najlepšeg privatnog dvorišta na teritoriji grada Užica, a po odluci Komisije za sprovođenje nagradnog Konkursa za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji Grada Užica za 2023. godinu.

I ove godine, Konkurs za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji Grada Užica, raspisan je u tri kategorije, a stručna komisija obrazovana rešenjem gradonačelnice izvršila je obilazak 17 prijavljenih i na osnovu utvrđenih kriterijuma izvršila bodovanje. Nakon ocenjivanja Komisija je donela odluku o najepše uređenom privatnom dvorištugde je prvo mesto i nagrada u iznosu od 10 hiljada dinara pripala Draganu Radivojeviću iz Gradske opštine Sevojno.

Na drugom mestu je dvorište Nadežde Božanić koje se nalazi u MZ Bela Zemlja, gde je predviđena nagrada od 8 hiljada dinara.

Treće mesto i nagrada od 6 hiljada dinara pripašće Vesni Nenadić, čije dvorište se nalazi u naselju Zabučje.

Po odluci Komisije najlepši balkon- terasa nalazi se u Ulici Dimitrija Tucovića i u vlasništvu je Slave Krčevinac, koja će dobiti nagradu u iznosu od 9 hiljada dinara.

Drugo mesto u ovoj kategoriji i nagrada od 7 hiljada dinara pripala je Zorici Savić iz Potočanja.

Sa 5 hiljada dinara za treće mesto u kategoriji najlepši balkon – terasa nagrađen je Nikola Šikanja iz Ulice Rosulje.

U kategoriji najuređeniji prostor (dvorište) višeporodičnih stambenih objekata pristigla samo jedna prijava.

Dodela nagrada održaće se u drugoj polovini avgusta u svečanoj sali Gradske kuće, o čemu će dobitnici nagrada biti pravovremeno obavešteni.

Fotografije preuzete sa www.uzice.rs