Kanda, Kodža i Nebojša 30. oktobra u GKC-u

26. Oktobar 2020
Kanda, Kodža i Nebojša 30. oktobra u GKC-u

Kanda, Kodža i Nebojša su jedan od ključnih sastava sa rok scene iz devedesetih godina, grupa jedinstvene poetske vizije, čiji rad ostaje upamćen kao jedan od vrhunaca pozne faze razvoja našeg rokenrola. Počeli su 1990. kao sastav prijatelja, da bi se tokom sledećih decenija KKN upisali u kolektivnu svest kao neočekivani glasnogovornici svoje generacije. 

Jedinstveni Oliverov vokal i pojava izdvojili su se prirodno kao centralna tačka pažnje publike, ali su sjajne sposobnosti izuzetno originalnih muzičara pokazale da se radi o grupi koja će još dugo ostati prisutna.

KKN je sastav koji već 30 godina sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.

Ovogodišnji  nastup benda posle neveselih zbivanja tokom proleća i leta ove godine održaće  se 30.oktobra sa početkom u 19 časova  u užičkom Gradskom kulturnom centru, ali ovoga puta u akustičnoj  “unplugged” varijanti.  U fokusu pažnje biće izbor sa aktuelnog retrospektivnog albuma Popis, uz proverene komade iz bogatog opusa Kande Kodže i Nebojše.

Cena ulaznice je 600 dinara u pretprodaji, a 800 dinara na dan koncerta.