Lagunina noć knjige i u Užicu

13. Jun 2017
Lagunina noć knjige i u Užicu

Šesnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 16. juna 2017. godine od 17 do 24 časa.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.
Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Za one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs gde će važiti svi popusti.

I ovog puta Noći knjige priključile su se brojne biblioteke u gradovima Srbije koje će odobravati popuste na godišnju članarinu i organizovati specijalne programe.

Narodna biblioteka Užice 16. juna odobrava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.