“Olimp” nagrađen na WESTM-u 2017.

22. Oktobar 2017
“Olimp” nagrađen na WESTM-u 2017.

Hotel “Olimp” sa Zlatibora odlikovan nagradom “Turistička prizma” za novi kvalitet, u kategoriji velnes i spa centri i hoteli, koja im je dodeljena na četvrtom međunarodnom specijalizovanom sajmu turizma – Winter Events & Spa Travel Market (WESTM 2017), koji je održan u beogradskom hotelu „Crowne Plaza“.

Na sajmu je učestvovalo više od 100 organizatora kongresa, seminara i drugih događaja, predstavnika hotela, turističkih organizacija i agencija, koji su imali priliku da uspostave nove kontakte i dogovore poslove za naredni period. Učesnici su bili iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske, Rusije, Turske, Italije.

westm1

Foto–www.zlatibor.org.rs

Prvog dana sajma, TO Zlatibor je na poslovnim sastancima predstavila bogatu turističku ponudu Zlatibora, sa naglaskom na zimske sadržaje i posebno predstavila učesnicima iz inostranstva mogućnosti za održavanje velikog broja kongresa i seminara na planini tokom cele godine.

Pored sastanaka jedan-na-jedan koji su osnova WESTM-a, drugog dana sajma su održana predavanja na kojima su učesnici mogli da se upoznaju sa najnovijim trendovima i da usvoje nova znanja u oblasti primene informacionih tehnologija u MICE industriji i turizmu.

Podsećamo, u okviru WESTM 2017 dodeljene su nagrade „Turistička prizma“ za novi kvalitet u turizmu. Ove godine je dodeljeno deset priznanja, a među dobitnicima je i hotel „Olimp“ sa Zlatibora, u kategoriji velnes i spa centri i hoteli.