Pozorišna predstava i akustično muzičko veče za bolesnog sugrađanina

25. Januar 2023
Pozorišna predstava i akustično muzičko veče za bolesnog sugrađanina

Narodno pozirište Užice se priključilo humanitarnoj akciji prikupljanja neophodnih novčanih sredstva za lečenje našeg sugradjanina Nebojše Božića. U četvrtak 26.januara 2023.godine sa početkom u 20 časova biće izvedena predstava po tekstu Marijus fon Majenburg-a PERPLEX  u režiji Gorana Golovka.

Prihod od ulaznića biće uplaćen za lečenje Nebojše Božića. Dođite da zajedničkim snagama prikupimo pomoć i obezbedimo što viće sredstava za lečenje od opake bolesti našeg Nebojše.  Cena ulaznice je 300 dinara.
Radno vreme biletarnice od 14 do 20 časova.

 

Isto veče, u četvrtak 26.januara sa početkom od 21 čas u klubu Gradskog kulturnog centra organizuje se Humanitarno akustično muzičko veče na kome će se prikupljati pomoć za Nebojšu Božića.

Učešće u ovom programu uzeo je užički gitarski duo Dragan Ilić Šeki i Nenad Milivojević Nešo.Cena ulaznice je 400 dinara a celokupan prihod od ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć Nebojši Božiću.

Iz Gradskog kulturnog centra pozivaju sve sugrađane da se uključe i svojim prilogom podrže akciju za pomoć Nebojši i da pokažemo koliko srce Užice ima!